De SHIN Cursus

De SHIN cursus Nederlandse versie
Wat leuk dat je ook geïnteresseerd bent in het leggen van een structurele brug tussen spiritualiteit en breinkennis. Wij linken deze twee noemers in de SHIN cursus zeer uitgebreid aan elkaar en bespreken die in 6 zeer uitgebreide cursusdelen. We gebruiken daar video’s, vragen, tips, opdrachten en live experimenten voor, om je brein te helpen het zo gemakkelijk mogelijk te leren. Zo kun je individueel ‘voelen’ wat de nieuwe informatie met je ‘mindset’ doet.

Kies tussen twee opties:
Je kunt ervoor kiezen om eens per maand te betalen, of je kunt ook éénmalig direct voor alle 6 cursusdelen betalen. Kies je voor de éénmalige betaling, dan ontvang je een speciale introductiekorting in ons eerste jaar. Je kunt betalen met IDEAL of Creditcard.

Betaal optie 1:
Je kunt maandelijks € 80 per maand betalen, voor een periode van maximaal drie maanden. Plus éénmalige inschrijfkosten van € 10, om de SEPA afschrijving bankstructuur in te stellen om de € 80 per maand automatisch van je bank af te kunnen schrijven via IDEAL, of via CreditCard.

Betaal optie 2:
Je kunt onze tijdelijk all-in introductieprijs van €150 gebruiken. Alle zes de lessen zijn dan inbegrepen en onmiddellijk beschikbaar bij de éénmalige betaling en je geniet een introductiekorting van € 100.

Klik hier, of hieronder op de voucher om je aan te melden voor de SHIN cursus en je keuze te maken