SHIN

Events

De eerstvolgende 'Rond-De-Tafel' sessie voor MANNEN is op woensdag 18 januari 2023 in Almere

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat is de ‘Ultieme Holistische Samenwerking’ (UHS) van SHIN?

We worden vanaf onze geboorte door onze opvoeders een richting in gestuurd, die voornamelijk vastligt en gekoppeld wordt aan onze meervoudige maatschappelijke rollen. Daarmee wordt er vóór ons als kind een maatschappelijke route uitgestippeld, waar we zelf géén vrijwillige invulling aan kunnen geven op onze jonge leeftijd van 0 – ca. 10 jaar.

We hebben dus in essentie géén vrijwillige keuzes in dat opvoedingstraject, omdat we voorgeprogrammeerd worden door onze maatschappelijke opvoeders. En dat zijn er velen. Onze (groot)ouders, taal, locatie, sociale klasse, vrienden, familie, leraren op school en sociale en allerlei andere (fake) media. Onze kinderdatabase wordt als het ware volgepropt met informatie die we, naar later blijkt in ons leven, veelal niet nodig hebben.

Dit is een van de redenen waarom zoveel intelligente kinderen niet naar school willen, in het huidige ca. 220 jaar oude schoolsysteem. Hun intelligente brein snapt al heel snel dat ze hun tijd aan het verdoen zijn op school met nutteloze informatie, waar ze in hun leven niets mee gaan doen.

De andere uitdaging is, dat kinderen geleerd wordt om allerlei keuzes te maken. Je kiest vanuit je opvoeding voor verstand/gevoel – hoofd/hart – aards/spiritueel – geloof/atheïst. Of voor je laten prikken met een chemische experiment of niet, je kiest voor Ukraine of niet, aliens als bedreiging of niet en ga zo maar door. Die insteek ontstaat vrijwel altijd vanuit de maatschappelijke media druk.

Je zou dus kunnen zeggen dat je op die manier twee persoonlijkheden wordt in je leven. Je ‘originele unieke enkelvoudige biologische identiteit’ en de ‘meervoudige maatschappelijke identiteit(en)’. Er zit een probleem in die tweede identiteit(en).

Dit komt omdat je dan telkens andere maskers draagt om te kunnen voldoen aan de diverse eisen van die maatschappelijke rollen. Je bent daarin het kind van, de broer/zus van, de vader/moeder van, de vriendin/ collega, werkgever of werknemer van. En telkens voel en gedraag jij je net iets anders dan je werkelijk bent vanuit jouw biologische identiteit.

Zo ontstaan er keuzes die je vanuit je biologische identiteit helemaal niet hoeft te maken. Je biologie vraagt daar namelijk niet om. De maatschappij daarentegen wel. Dit zorgt voor onbewust disbalans bij het gros van de mensen.

Bij SHIN gaan we hier dieper op in via de uitleg van de UHS. We behandelen vragen zoals: hoe ga je hier op de juiste wijze mee om vanuit je biologische identiteit? Waarom ontstaat gevoel altijd eerst, voordat je kunt denken? Waarom is angst je biologische vriend en niet je maatschappelijke vijand?

Heb je ook vragen over een van deze onderwerpen, of heb je andere persoonlijke vragen, meld je dan aan op de eerstvolgende ‘Rond-De-Tafel’ sessie, die twee wekelijks plaatsvinden de woensdag ochtenden als onderdeel van het SHIN online opleidingsprogramma.

Meld je online aan via de event pagina voor de eerstvolgende sessie. Onze marketing Manager Kim de Nooij, is voor vragen bereikbaar op kim@mijnsocialmediaassistent.nl. We hebben telkens max 10 plekken en vol is vol.

Tot binnenkort bij een van de ‘Rond-De-Tafel’ sessies!

Socials

Volg je ons al op de socials? Zie hier een kleine impressie van onze posts