SHIN

'Rond-De-Tafel' Sessies

De eerstvolgende multiculturele 'Rond-De-Tafel' sessie is op woensdag 14 december 2022 in Almere

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Als je verhuist naar een ander land, kom je vaak in een lastige emotionele squeeze terecht tussen een nieuwe taal leren, nieuwe gebruiken herkennen, een andere cultuur leren begrijpen en de individuele mix maken met je eigen geboorte cultuur vanuit jouw opvoeding. Daar komt vaak nog bij dat je ook de religieuze en de onbewuste cultuurconflicten moet herkennen die je wel voelt, maar niet altijd intelligent op de juiste manier kunt uitleggen aan jezelf. Daarnaast komen je ouders in dezelfde moeilijke omstandigheid terecht. Ze willen vasthouden aan hun oude gewoonten, visie, cultuur en vaak religie. En dat is een maatschappij die volledig anders ingericht kan zijn.

Het interessante is dat bovenstaande genoemde uitdagingen puur vanuit maatschappelijke drivers wordt aangestuurd. We zijn immers allemaal mensen en simpelweg roze van binnen, onafhankelijk van onze huidskleur. We behoren ook allemaal tot de diersoort ‘Homo Sapiens’ en zouden, als we niet hadden aangeleerd om vanuit stammen/tribes te leven en groepen te willen creëren, in zuivere harmonie met elkaar moeten kunnen leven. Waarom lukt dat velen dan toch heel slecht, of zelfs helemaal niet? 

De meeste mensen leren, vanuit een maatschappelijk standpunt, dat een conflict het startpunt is voor ruzie. Maar biologische gezien, is een conflict helemaal géén startpunt voor ruzie. Het is het startpunt voor een goede discussie, waarbij mensen vanuit een zuiver intentie, open en transparant hun eigen standpunt kenbaar kunnen/moeten maken en op die manier kunnen leren van elkaar.

Vrijwel alle indianen stammen en oude ‘wijze’ culturen beheersen deze manier van communiceren. Echter in de zogenaamde ‘moderne’ westerse wereld, word je vanaf je geboorte aangeleerd dat een conflict het startpunt van ruzie is.

Wij zijn de ‘Rond-De-Tafel’ sessies voor multiculturele mensen gestart, om de ‘mens’ onafhankelijk van geboorte regio, weer te leren wat je werkelijke ‘wijze’ biologische status is. En waarom, als je die biologische status echt snapt, dit het fundament is van je zelfbeeld en dus ook van je geluk systeem. Je structureel gelukkig voelen is namelijk gewoon aan te leren, want het is een volledig biologisch concept en vrijwel geen maatschappelijk concept. Maar daar komen we graag op terug in de sessies.

Kom bij onze periodieke en thematische ‘Rond-De-Tafel’ sessies leren hoe je de handvatten kunt ontwikkelen om je structureel gelukkig te voelen onafhankelijk van je afkomst, religie, kleur, taalgebied of geboorte regio. Als je eenmaal beheerst hoe jij je gelukkig kunt voelen, kun je dit gevoel ook overdragen op je dierbaren, familie en vrienden.

De SHIN multiculti ‘Rond-De-Tafel’ sessies 2023

We krijgen bij SparkWise altijd veel vragen over de verschillende actuele onderwerpen die wij bespreken tijdens de diverse soorten breinkennis coaching sessies die wij geven. Onderwerpen zoals:

 • Hoe ontwikkel ik mijn beste zelfbeeld?
 • Hoe optimaliseer ik de communicatie in mijn (liefdes)relatie?
 • Hoe voed ik mijn kind(eren) op de juiste wijze op?
 • Wat is het verschil tussen mijn maatschappelijke en biologische persoonlijkheid?
 • Wat is het essentiële, biologische en maatschappelijke verschil tussen mannen en vrouwen?
 • Hoe word ik structureel succesvol, zowel privé als zakelijk?
 • Hoe kom ik structureel in de kracht van mijn echte biologische persoonlijkheid te staan?
 • Hoe leg ik de juiste brug tussen spiritualiteit en breinkennis?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet zo snel teleurgesteld en boos wordt?
 • Ik kom vanuit het buitenland in Nederland wonen, hoe vind ik mijn persoonlijke pad in twee afwijkende culturen?
 • Hoe voorkom ik dat mij ouders en familie mij afstoten?

En natuurlijk nog veel meer ‘menselijke’ onderwerpen die wij de laatste 35 jaar besproken hebben met onze klanten.

Groepsverband
In de ‘Rond-De-Tafel’ sessies bespreken we heel open in groepsverband, interactief tot max. 10 aanwezigen bovenstaande onderwerpen. Telkens één thema twee keer per maand. Zo kun je zelf kiezen welk thema en welke datum het best in jouw agenda past en waar je bij aanwezig wilt zijn.

De ‘Rond-De-Tafel’ sessies zijn altijd heel gezellig en het is vaak hilarisch grappig om te ontdekken wat je al heel lang onbewust in je leven doet of gevoelsmatig voelt. Neem een goede vriendin of je partner mee, die ook tegen intrinsieke vragen aanloopt en waar hij/zij niet zo direct een structureel passend antwoord op weet te vinden.

Kom genieten van het beter leren omgaan met je eigen brein. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen om gelukkig te zijn en te blijven in de rest van je leven. Dus kom meeluisteren en -praten bij ons aan tafel.

Parkeren
Parkeren is op ons eigen terrein gratis voor onze bezoekers

Pakketten
Kies voor het pakket dat het best bij je past via onderstaand aanmeldformulier:
Optie 1:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 12:00 exclusief lunch voor €25 p.p.

Optie 2:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch voor €35 p.p.

Optie 3: 
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch. Ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van €30 en betaal slechts een totaalprijs van €35 p.p.

Komende SHIN ‘Rond-De-Tafel’ Sessies

14 december - Hoe krijg je controle over je eigen interne gelukssysteem?

We bespreken hoe ons brein omgaat met grote externe veranderingen in ons leven, die we eigenlijk helemaal niet gevoelsmatig en/of bewust willen volgen.

 

 

 

11 januari - Hoe creëer je jouw nieuwe levenswaarden vanuit een oude cultuur en/of religie?

Herken je het gevoel dat je moet voldoen aan regels en eisen van duizenden jaren geleden? Hoe werkt dit in ons brein en hoe kunnen we beter met dit gevoel omgaan?

15 feb - Jouw spiegelbeeld geeft altijd de juiste antwoorden op je interne vragen!

In dit nieuwe jaar is het zaak om uit te zoeken of de vragen die jij jezelf vorig jaar stelde nog steeds gelden. Welke stappen moet je maken om dit jaar meteen goed van start te gaan?

Heb jij interesse om bij één of meerdere ‘Rond-De-Tafel’ sessies aanwezig te zijn? Meld je dan via onderstaand aanmeldformulier aan.

Aanmelden

Vink de sessie aan

Welke optie?

Als we jouw aanmelding binnen hebben hoor je binnen 24 uur per mail of er nog plek is op de door jou aangegeven datum. In dat geval sturen we je dan ook de betaalgegevens en alle informatie.

Heb je snel een vraag? Stuur dan onze collega Kim even een whatsapp op 06 4985 1006. Zij helpt je graag verder.

Socials

Volg je ons al op de socials? Zie hier een kleine impressie van onze posts