SHIN 'Rond-De-Tafel' Sessies

voor mannen

De eerstvolgende 'Rond-De-Tafel' sessie voor mannen is op woensdag 18 januari 2023 in Almere

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De SHIN-mannen ‘Rond-De-Tafel’ sessies 2023

Waar zijn de echte mannen gebleven? Wat is een echte man en hoe gedraagt hij zich?

Steeds meer vrouwen in Nederland en ook in de rest van de wereld vragen zich af; waar de ‘echte’ man is gebleven? Sterker nog, vrouwen klagen dat ze die ‘echte’ mannen niet meer kunnen vinden. Door ‘left woke’ gezeur over gender neutraliteit, de te grote feminisering op scholen en in het bedrijfsleven, de goedbedoelde, maar eenzijdige vrouwelijke opvoeding door single moeders die een zoon opvoeden, is ook de indoctrinatie van feminisering bij de man toegeslagen en volgen veel mannen hun biologische testosteron route minder goed.

Dit is een probleem, want juist als je als man jouw hormonale biologische testosteron route op de juiste manier gebruikt, maakt dit de ‘echte’ man een uiterst prettig niet narcistisch en egocentrisch wezen. Een biologische ‘echte’ mannelijke entiteit die zich niet snel druk maakt over zaken uit het verleden, of mogelijke problemen in de toekomst.

Mannen in de juiste biologische hormonale testosteron status zijn zeer goed in staat om in het NU te leven en zijn daardoor goed in balans. Hun ‘standaard’ hormonale sturing is vanuit macro voelen, denken en handelen. Het is immers het NU waar alles plaatsvindt dat je kunt oplossen als het plaatsvindt. En dat past erg goed bij de ‘standaard’ gevoelstructuur van de ‘echte’ man.

Bij SparkWise krijgen we veel vragen van zowel vrouwen als mannen, over hoe ‘echte’ mannen in deze maatschappij behoren te fungeren. Vanuit SparkWise trainen wij mannen en vrouwen om in oplossingen te denken in plaats van focus te leggen op de negatieve problematiek. Die negatieve problematiek benoemen wij wel, maar alleen om je alert systeem te activeren. Door die activatie raak je wakker genoeg om jouw onbewuste interne hulpvraag te herkennen en te erkennen. Die zeer belangrijke hulpvraag herkennen en erkennen is essentiel, omdat deze helpt om de diverse oplossingsmodules, die wij op neurowetenschappelijke basis hebben ontwikkeld te accepteren.

Reden genoeg dus om specifieke ‘Rond-De-Tafel’ sessies voor mannen op te zetten, die weer in hun biologische ‘echte’ mannestatus willen leven.

Mannen stellen doorgaans net iets andere vragen dan vrouwen. Vragen zoals:

 • Hoe ontwikkel ik mijn beste zelfbeeld, als een stabiele sterke persoonlijkheid zonder egocentrisch te zijn?
 • Hoe optimaliseer ik de communicatie in mijn (liefdes)relatie?
 • Hoe voed ik mijn kind(eren) op de juiste mannen wijze op?
 • Hoe leer ik mijn vrouw en kinderen om goed om te gaan met geld?
 • Wat is het verschil tussen mijn maatschappelijke en biologische persoonlijkheid?
 • Wat is het fundamentele biologische en maatschappelijke verschil tussen mannen en vrouwen?
 • Hoe word ik structureel succesvoller, zowel privé als financieel zakelijk?
 • Hoe kom ik structureel in de kracht van mijn echte biologische persoonlijkheid te staan?
 • Hoe leg ik de juiste brug tussen innerlijke balans en maatschappelijke eisen?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet zo snel pisnijdig word binnen milliseconden?
 • Ik merk dat ik steeds meer op mijn vader ga lijken en dat is precies wat ik niet wil, hoe los ik dat op?
 • Kan ik met meer breinkennis sneller een betere partner vinden?
 • Ik ben naar Nederland verhuisd, hoe vind ik mijn persoonlijke pad in twee afwijkende culturen?

Groepsverband
In de ‘Rond-De-Tafel’ sessies bespreken we heel open in groepsverband, interactief tot max. 10 aanwezigen bovenstaande onderwerpen. Telkens één thema per keer, zodat je zelf kunt kiezen welke van de thema’s je het meest aanspreekt en waar jij bij aanwezig wilt zijn.

Bij de ‘Rond-De-Tafel’ sessies is het meestal hilarisch grappig om te ontdekken wat je al heel lang onbewust in je leven voelt en doet. Neem een goede gabber, je broer of vader mee, als die ook tegen intrinsieke vragen aanloopt waar hij niet zo direct een structureel passend antwoord op weet te vinden.

Beter leren omgaan met je eigen brein heeft een hele rits aan voordelen. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen om interne balans te vinden, gelukkig te zijn en te blijven. Dus kom gezellig meepraten bij ons aan tafel.

Parkeren

GRATIS parkeren op ons eigen terrein!

Pakketten
Kies voor het pakket dat het best bij je past via onderstaand aanmeldformulier:
Optie 1:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 12:00 exclusief lunch voor €65 p.p.

Optie 2:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch voor €75 p.p.

Optie 3: 
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch. Ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van ca. €31 en betaal slechts een totaalprijs van €75 p.p.

Komende SHIN ‘Rond-De-Tafel’ Sessies

18 januari 2023

Hoe krijg ik mijn onderhuidse sluimerende gevoel van onveiligheid weg?

Herken je dat onderhuidse gevoel? Hoe werkt dit gevoel in ons brein en hoe kunnen we dit onderhuidse sluimerende gevoel wegnemen?

22 februari 2023

Hoe kan ik een natuurlijk leider worden, binnen mijn eigen omgeving?

We gaan bespreken hoe je kunt zorgen voor natuurlijk leiderschap over jouw leven, als gevolg van het verkrijgen van meer breinkennis.

Heb je snel een vraag? Stuur dan onze collega Kim even een whatsapp op 06 4985 1006. Zij helpt je graag verder.