Shin Cource decorative image

De Nederlandstalige zelfstudie van de online SHIN-cursus

Wat leuk dat je interesse hebt in het slaan van een structurele brug tussen spiritualiteit en breinkennis. In de online SHIN-cursus, verbinden we deze twee aspecten uitgebreid met elkaar en behandelen we ze in zes uitgebreide cursusdelen. We maken gebruik van video’s, vragen, tips, opdrachten en live-experimenten om je brein te helpen de informatie zo gemakkelijk mogelijk te absorberen en van theorie naar praktijk te brengen. Zo kun je persoonlijk dagelijks ervaren wat de nieuwe kennis met je denkwijze doet.

Je hebt de keuze tussen twee opties:
Je kunt ervoor kiezen om maandelijks (drie maanden) te betalen, of je kunt ook in één keer betalen voor alle zes de cursusdelen. Bij de eenmalige betaling ontvang je een speciale introductiekorting. Betaling is mogelijk via iDEAL of Creditcard.

Betaaloptie 1:
Je kunt maandelijks €80 betalen, gedurende een periode van maximaal drie maanden. Daarnaast zijn er eenmalige inschrijfkosten van €10, om de SEPA-afschrijving van €80 per maand mogelijk te maken via iDEAL of Creditcard.

Betaaloptie 2:
Je kunt gebruikmaken van onze tijdelijke all-in introductieprijs van €150. Hierbij zijn alle zes lessen inbegrepen en direct beschikbaar na de eenmalige betaling. Bovendien profiteer je van een introductiekorting van €100.

Klik hier, of hieronder op de voucher om je aan te melden voor de SHIN cursus en je keuze te maken

Scroll naar boven