SHIN

‘Tafel Cirkel’ Sessies

De SHIN ‘Tafel-Cirkel’ sessies 2024

We krijgen bij SparkWise altijd veel vragen over de verschillende actuele onderwerpen die wij bespreken tijdens de diverse soorten coaching sessies die wij geven. Onderwerpen zoals:

 • Hoe ontwikkel ik mijn beste zelfbeeld?
 • Hoe optimaliseer ik de communicatie in mijn (liefdes)relatie?
 • Hoe voed ik mijn kind(eren) op de juiste wijze op?
 • Wat is het verschil tussen mijn maatschappelijke en biologische persoonlijkheid?
 • Wat is het essentiële, biologische en maatschappelijke verschil tussen mannen en vrouwen?
 • Hoe word ik structureel succesvol, zowel privé als zakelijk?
 • Hoe kom ik structureel in de kracht van mijn echte biologische persoonlijkheid te staan?
 • Hoe leg ik de juiste brug tussen spiritualiteit en breinkennis?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet zo snel teleurgesteld en boos wordt?
 • Ik kom vanuit het buitenland in Nederland wonen, hoe vind ik mijn persoonlijke pad in twee afwijkende culturen?
 • Bestaat een zelfbeeld eigenlijk wel?

En natuurlijk nog veel meer ‘menselijke’ onderwerpen die wij de laatste ruim 45 jaar besproken hebben met onze klanten.

Groepsverband
In de ‘Tafel-Cirkel’ sessies bespreken we heel open in groepsverband, interactief tot max. 16 aanwezigen bovenstaande onderwerpen. Telkens één thema per keer, zodat je zelf kunt kiezen welke van de thema’s je het meest aanspreekt en waar je bij aanwezig wilt zijn.

De ‘Tafel-Cirkel’ sessies zijn altijd heel gezellig en het is vaak hilarisch grappig om te ontdekken wat je al heel lang onbewust in je leven doet. Neem een goede vriendin of je partner mee, die ook tegen intrinsieke vragen aanloopt en waar hij/zij niet zo direct een structureel passend antwoord op weet te vinden. Kom genieten van het beter leren omgaan met je eigen brein. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen om gelukkig te zijn en te blijven. Dus kom meeluisteren en -praten bij ons aan tafel. 

Komende SHIN ‘Rond-De-Tafel’ Sessies

Socials

Volg je ons al op de socials? Zie hier een kleine impressie van onze posts

Mis niks!

Hoe ontstaat emotionele disbalans? Ontvang per mail GRATIS alle top 25 vragen die mensen elkaar stellen over emotionele disbalans. De SHIN methode geeft je de heldere en juiste antwoorden.


  Scroll naar boven